بررسی الگوی پرچم در نمودار

بررسی الگوی پرچم در نمودار

الگوی پرچم یکی از الگو هایی است که بعد از حرکات قوی قیمت در بازار به وجود می آید. بعد از این که قیمت در جهت بالا یا پایین حرکت قوی و خوبی انجام می دهد، خریداران و فروشندگان برای ادامه حرکت استراحت کوتاهی انجام می دهند، که باعث می شود یک مثلث کوچک متقارن در نمودار شکل بگیرد. این مثلث کوچک یک الگوی ادامه دهنده روند تلقی می شود.

الگوی نزولی

در یک روند نزولی هنگامی که یک حرکت بسیار قوی و تقریباً عمودی به سمت پائین را شاهد هستیم، الگوی پرچم رخ می دهد. به دلیل این که برخی از فروشندگان تصمیم می گیرند وارد روند نزولی شوند، قیمت برای مدت کوتاهی تثبیت می شود.


الگوی پرچم در روند نزولی

پس از این که تعداد فروشندگان افزایش پیدا می کند حرکت قیمت به سمت پایین نیز ادامه پیدا کرده و روند حرکت قیمت نزولی می شود.


ادامه روند پس از شکل گیری پرچم نزولی

برای ورود به معامله در چنین شرایطی زمانی که از شکست قیمت به سمت پایین مطمئن شدید، می توانید از ناحیه کف پرچم وارد معامله شده و حد ضرر خود را در سقف پرچم قرار دهید. به این ترتیب اگر شکست پرچم واقعی نباشد به سرعت از معامله خارج خواهید شد. میزان ادامه حرکت نزولی در این الگو با توجه به حرکت قبلی قیمت سنجیده می شود و برابر با ارتفاع حرکت قبلی قیمت در روند می باشد.

الگوی صعودی

تشکیل الگوی پرچم صعودی در نمودار منجر به ادامه روند صعودی در بازار می شود. در این الگو پس از این که قیمت حرکت قابل توجهی به سمت بالا انجام می دهد، پس از یک تثبیت کوتاه مدت که به شکل پرچم نمایان می شود، به حرکت صعودی خود ادامه می دهد.


الگوی پرچم در روند صعودی

در عکس بالا می بینید که قبل از شکل گیری الگوی پرچم قیمت با چه قدرتی به سمت بالا حرکت نموده است.

رفتار قیمت پس از شکل گیری الگوی پرچم در روند صعودی

در ادامه بازار مشاهده می کنید که پیش بینی ما درست بوده و حرکت قیمت به سمت بالا پس از شکل گیری الگوی پرچم ادامه دار خواهد بود. در این موقعیت برای ورود به معامله. سقف پرچم را به عنوان محل ورود به معامله و کف پرچم را به عنوان حد ضرر خود قرار دهید.